Uddevalla, en stad av vatten.. ♫ ♪

Mjoo, det kan man ju tro, för här har det regnat och åter regnat.
Från det att vi kom i lördags eftermiddag tills igår kväll då vi var och hälsade på farbror med familj i Ed. Vilken håla det låter som om att jag är i. men det är mysigt. Landet skulle en 08 antagligen kalla det.

Idag tog vi en tripp till Götlabooorg. Trodde att det skulle shoppas en hel del, vilket det tyvärr inte gjorde. Letar efter långklänningar som inte känns så jättefestliga, utan mer vardagliga.
Bror hälsade på en kompis och vi andra strosad runt. Tog en lunch på Jensens Bøfhouse, såååå jädrans gött ! Käkade en kycklingbiff med pommes och sås till det. M m m. Sen en glass med jordgubar på det. Sen var det väärldens bästa service av en söt tjej .  :) Maria hette hon om jag inte minns fel.
Efter en massa shopping och stros så blev det en tripp förbi Göteborgs Kexfabrik där det inhandlades lite schäääks (kex) och annat smått och gott. Efter det bar det av hemåt till hotellet.

Har dessutom varit tvugna, eller tvugna och tvugna, men det var bäst för oss att pga att det byggs och bankas och borras här redan fem i sju på morgonen. Nu har vi blivit uppgraderade till ett rum åt andra hållet med balkong dessutom :)
Äsch, nu är man så van att gå å slagga tidigt så det börjar bli lite dåsigt. Får se om det hinns med ett till inlägg innan det är hemresa.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0