Sambons födelsedag...

och jag har redan hunnit slänga ihop en gräddtårta, som ska bli en jordgubbstårta :)
Eftersom jag ville ha en hööög tårta så gled allting liksom iväg så att det är numera en sne tårta. Inte alls så som jag hade bestämt mig för att den skulle vara :(

Får snart ta en sväng ner till Ica igen för att se om de har fått in några jordgubbar. Det hade de inte kvart i nio haha

Åah, vilken underbar morgon......

Vaknade av att jag fick en armbåge i nyllet av min kära sambo som bara vänder sig om i sömnen och somnar om. Hur ska JAG somna om?!

Dåligt, dåligt, dåligt ......

Är precis vad det är på uppdateringsfronten.
Beställde ju TV i torsdags så den borde komma in, kanske imorgon? :) Känns som om att det har varit full rulle hela helgen. 
Efter jobbet i fredags, som var sista dagen innan semestern, så åkte jag hem till föräldrarna för att äta middag. M åkte till GBG i fredags morse för att kolla på Bruce Springsteen, och jag ville inte äta middag ensam haha.
Det blev mer än bara middag, åkte till centrum för att hitta en fiin långklänning, var inne i varenda butik men hittade NADA ! Fick istället med mig en kofta och ett skärp hem, strosade också in på Twilfit med mamsen och där hade de halva priset på sina bikinisar så en lavendelblå fick följa med mig hem .
Efter en härlig grillmiddag så var det dags för mig att påbörja lagandet av en födelsedagspresent till Ms kompis F. Jag hade köpt en ungsfastform till honom, men kom på att jag, när jag fyllde 20 fick en form med en rabarberpaj i. Så jag lagade en lasagne till honom . Fiffigt va ? Mycket roligare att få någonting i en form istället  för en tom.

På lördagen så var det fest hemma hos F, där det även då blev grillat, but hey ! I love meat haha ;)
Skulle ha blivit Badholmen efteråt men jag och M hyrde en rulle på Statoil istället.

Igår var det IKEA som gällde, åkte dit för att komma hem med en TV-bänk. Sagt och gjort, Ms mamma var med och det hela slutade med att M fick den i födelsedagspresent av dem :)

Sitter nu och funderar över om jag ska gå ut i regnet för att gå och handla imgredienserna till en lasagne till oss eller försöka mig på att sätta ihop tv-bänken . .. . .
Den som lever får se :)

M

Sena nätter.

Det blev inget tvköp igår, finns alldeles för mycket att välja mellan. Fick en lååång lektion om vilken tv  som passar bäst till vilket på Elgiganten. Kollade på den som vi hade funderat över. Blev inget av med den, kändes inte helt rätt. Sen så är det typ trettio tvapparater igång så man blir helt nipprig i hjrnan när man försöker se hur bilden ser ut på just den som man funderar över. . .
Åkte efter Elgiganten till Expert där vi har kikat på en Panasonic, likadan som Ms föräldrar har. Det blir nog den vi köper imorgon. 37" LCD. Den har någonting på själva skärmen som gör att det inte speglas av solen, vilket kommer passa oss perfekt :) säger inte mig så mycket, men det verkar ju bra iallafall haha ;)

Idag är det jobb som står på schemat igen. Jobb jobb job och ännu mera jobb. Ska bli skönt att fredag är sista dagen innan semestern. Det är ju höjdpunkten på året !

Men nu är det dags att kolla igenom mina dagliga favorit bloggar innan det bär iväg .

M

Jippiie !

Efter lite tjat från min sida så ska vi komma iväg och köpa en ny TV efter att sambon har varit och jobbat. Kommer bli rätt nice med en full-HD och en massa andra grejer som inte direkt säger mig någonting, men enligt andra så är det riktigt bra grejer, haha ;)

Tyvärr så bröt ju busstrejken ut inatt men min kära sambo, som har semester hela juli, var snäll nog och lät mig ta bilen. Började 7.30 imorse, vaknade och trodde att jag hade försovit mig, kikade på klockan och såg att den var.... 04.33 ! Så galet, har vaknat tidigt, jättetidigt senaste dagarna fastän jag gått och lagt mig väldigt sent, runt ett. Så konstigt. Kommer antagligen bli så även näs semestern börjar nästa vecka. Men man vill ju ut det mesta av den lilla tid man har :) Härligt det kommer bli, bara ligga och sola och ta det lugnt i tre hela veckor. Har nog inte varit så här blek sen jag jobbade på en uteservering en hel sommar för två år sen. Inte mycket solande då.

Ojoj, bråttom bråttom, måste skynda mig ut till sambon nu.. .Mer om tvinköpet senare :)

M

RSS 2.0