Första sovkvällen !

Så där ja .
Första sovkvällen :) Blev en massa kartonger som flyttades hit opp i lördags . Vill inte ens tänka på hur många det var. Eller är kanske jag ska säga, är en hel del kvar att packa upp, trots att jag har varit här hela dagen idag och plockat upp och tagit bort . Tänk att det aldrig tar slut . Än så länge har inte M kommit med sina saker haha får se om det blir någon plats kvar till honom .

Båda två är helt slut så det blir nog till att tidigt slänga sig ner i den nyihopsatta sängen (som jag f.ö var den som satte ihop mittbalken och la på madrasserna "KAN SJÄLV ! ") .

Även lite införskaffade vuxenpoäng har det hunnits med idag . Startade självscanning på Ica Kvantum SAMT (enligt mig/oss) storhandlade !

Time 2 sleep

Förresten

GRATTIS MAMSEN ! !! (igen) <3


Lampa, sängbord, sängstomme.. ..

Fler lampor, stekpanna, galgar, gardinstänger samt gardiner, och mycket mycket mer måste inhandlas i helgen på uuunderbara IKEA och Mio :) visst det kanske blir en hel del som måste spenderas, men. . Det blir ju fiiiint hemma i alla fall :D

Juste, Bredbandsbolaget var det ja.

13 lådor. . .

. . . Jepp det var så många kartonger som jag och pappsen plockade ner från vinden igår : )

Är mest bosaker som ligger i, glas, tallrikar, bestick, muggar, you name it, i have it !

Måste börja gå igenom lådorna och även mitt rum, skulle vara så typiskt mig att sitta på lördag morgon och panikpacka ner allt i kartonger och sen komma på när jag packar upp allt i lägenheten att det som jag absolut inte behöver ligger överst haha !

Måste ringa M senare för att höra om han fått upp tapeten och möjligtvis börjat måla med färgen WB Speziale (haha) på väggarna ;D

Kärlek blir det på en fondvägg i sovrummet, superhärlig röd färg, kommer bli myspysstämning :D



Har "turen" (??!?!) att få stänga charken idag på jobbet, mest en massa städ och putsande men men, någon ska väl vara den som tar hand om det också, ovanligt att det är jag haha :p .. .. INTE !


Back 2 work !

Puss&Kram

Tapet


Hemma från jobbet nu, ska snart åka iväg igen för att fixa en sak.

Efter det så ska jag och M  till färgaffären och titta på den svarta tapeten  :)



Över till en helt annan sak. När jag jobbade idag så kom det in säkert 5 höggravida kvinnor. Så galet att så många i samma lilla bostadsomräde kan lyckas med en sådan bravad, 3 ska till och med föda den här veckan. CRAZY !

Ms syster ska också ha barn, tror att det blir om en månad ungefär.
Hon verkar vara en supergullig tjej. Har aldrig träffat henne men hört lite "skvaller" haha :) Får se om man får träffa henne i sommar :)

Jobb jobb och åter jobb. . .

Men älsklingen har varit och beställt vår soffa nu, men det är tydligen inte EN veckas leverens utan det är SEX TILL ÅTTA veckor ! ! ! Bara för att den mörkare grå inte finns på lager. .. SUCK !
Men men vi har ju några fåtöljer som vi kan slappa i så länge. . Men det blir ju aldrig lika mysigt som när man är i en soffa. . .

Imorn är det dags att ringa om bredband och tv-mojs. Tänka sig vilka vuxenpoäng. och ICA-kort har jag ju redan så det är vuxenpoäng på det också haha ;)

Woops nu är rasten slut. Men det blir mer skrivande ikväll :) Snart hemgång dessutom :D

Har ju glömt !

Jag har ju helt glömt bort att skriva att det är dags att flytta till helgen som kommer .

Yes YEs YES Me likie !

M har bara väggarna kvar att måla . Ska åka och titta på en svart tapet med vitt blommönster på . Hoppas att den är lika fin som den verkar . . !

Så då blir det till att plocka ihop rummet i flyttkartonger i veckan för att styra stegen mot ett eget liv tillsammans med min älskade M .

Ååå det är så mycket runt omkring som måste fixas . Kanske inte det viktigaste men nästan haha TV, bredband, adressändring o . s . v .

Imorn är det jobbet som gäller . Får se om jag är lika pigg imorgonbitti så att det blir gröt med mammas äppelmos till frukost  . Ska tvinga hennes att koka en massa äppelmos till mig som jag kan frysa in så att den alltid finns : ) haha ser framför mig en en frys full med bara burkar med äppelmos . haha !

Dags att sussa kudden nu så att det blir en smarrig frulle : )


Ovanligt samtalsämne.

Jahaja där ser man, stackars stackars Androla, shit happens om man inte är ödmjuk.

Som jag och pappa garvade när Luuk sa att melodi nr 2 gick vidare. Haha, överexponerad eller har folket bara tröttnat ?

Får se imorn när jag kommer till jobbet vad som står på löpsedlarna ; )


RSS 2.0