Seg

Är precis vad helgen har varit. Jobbade hela helgen och det betyder att jag nu är ledig den här helgen! :) weeiii!
Har varit på gnällhumör hela veckan så snart kommer det att bli en gnällkvart här i bloggen. Man blir ju helt slut i huvudet av alla dessa idioter som finns.

För övrigt så åt jag goooodaste kycklingsalladen igår på jobbet!  MUMMA!


Men nu, dags att gå till jobbet men ikväll, då spricker gnällbomben haha.

Älskar den här killen!




ASOS.com

Yeah!
För en stund sen ringde det på dörren och jag fick mitt paket från ASOS.com fick mina örhängen, T-shirt + leggings samt body scrub, schampoo och conditioner från Anatomicals. LOVE IT !
Sista beställningen på ett tag antagligen pga massa inköp till lägenheten ? Maybe, får se, har ju blivit duktigare på att inte köpa allt jag vill ha på en gång ;)


Nu, dags att skrapa ihop lite vuxenpoäng

- Betala räkningar via internetbanken



See ya!


Ami James

Med tanke på Annas kommentar angående Miami Ink så kan jag ju inte låta bli att hedra henne med en nice pic of the hot stud ;)


Hard work, work / Brunett ?

Japp japp jobbas ska det göras om ca 1,5 timme. Blir nog så att jag går till jobbet idag, tar ju endast ca 50 min :)

Efter att ha sett inspelat "I huvudet på Gynning" igår så har tankarna om att kanske bli lite brunett börjat mala allt mer i huvudet på mig. Men inte mörkt mörkt brunt utan mer ljusbrunt med lite blonda slingor i. . . Får ta en funderare över det hela och sen kanske ta steget fullt ut och boka en klipptid. Men visst borde frisören säga ifrån om hon/han inte tror att man kommer att passa i det?

image8

Vila i frid Heath Ledger

Ingen har väl undgått att Heath Ledger avlidit. Otroligt tragiskt och tråkigt. Bara 28 år gammal.

image7
Vila i frid..

Enligt CNN fann hans massör och hushållerska honom i hans sovrum runt 15.30 tiden igår. Så synd på en så bra och mångsidig skådespelare som Heath.
Han lämnar efter sin tvååriga dotter Matilda Rose som han fick 2005 tillsammans med exfästmön Michelle Williams.






Jobb jobb jobb...

....därav dålig update idag.

Åkte från M imorse vid 7-tiden, kom hem runt 8 och la mig i soffan för att slappa lite, är ju inte van att gå upp så tidigt som jag gör när jag sovit hos honom. Sen iväg till jobbet runt 12 tiden.. Jobb fram tills nyligen och nu tv-tittande.

Var i lägenheten igår, tog lite foton och planerade lite i huvudet.
Vi har börjat fundera lite på om vi inte ska ha den ljusa soffan som jag skrev om här istället för att ta en mörkare, dels är leverenstiden mcket kortare (1 vecka istället för 8) och för det andra så kostar den ca 2.000:- mindre. Vad tycker ni ?

Men nu, dags att kolla på Fråga Olle.

Idag..

Blir det ytterligare en tripp till lägenheten, kanske ska mäte lite, fota och åter igen fundera på var saker och ting ska stå.
Bäst att kolla upp vilken tid bussen går så att M inte behöver stå och vänta på mig .

Ooops bäst att skynda mig, bussen går om 20 min!

Guldbaggegalan

Sissela Kyle är helt fantastiskt underbar  !
Var med familjen och såg henne i Singing in the rain förra året. Underbar! Hela musikalen var toppen och jag skulle kunna se den igen och igen.

Nu tillbaka till Guldbaggegalan.
Tror att man antingen avskyr eller älskar henne. Rapp i käften. Skämt med sting i !

"Hur är det med familjestämningen där hemma? Vad säger brorsan när du börjar ta hans roller? Där står Fares Fares med lång näsa" haha

"Det är ju den dyraste filmen någonsin, nästan lika dyr  som Britt Eklands överläpp"

Strippning av Per Morberg, helt galen den mannen!

Efter att ha sett galan så märker man hur många filmer som man vill och borde sett, men inte tog sig tiden.

Hassan Brijanys tacktal är något som man ska ta till hjärtat och fundera lite extra på. Tänk hur bra vi egentligen har det här i Sverige. Vi kan uttrycka våra åsikter utan att straffas för det.




  • Biopublikens pris: Arn - Tempelriddaren
  • Bästa film: Du levande
  • Bästa regi: Roy Andersson
  • Bästa kvinnliga huvudroll: Sofia Ledarp
  • Bästa manliga huvudroll: Michael Segerström
  • Bästa kvinnliga biroll: Bibi Andersson
  • Bästa manliga biroll: Hassan Brijany
  • Bästa manus: Roy Andersson
  • Bästa foto: Geir Hartly Andreassen
  • Bästa kortfilm: Hur man gör
  • Bästa dokumentärfilm: Nunnan
  • Bästa utländska film: This is England

  • Inatt..

    Föll snön här ute i förorten. Solen skiner och för en gångs skull så är det riktigt ljust ute. Dock ett minus för snön, den kan jag klara mig utan.

    Dags att gå ut och hämta posten.



    Flytta flytta flytta !

    Ååh vad jag längtar. Efter att vi var där och kollade i lördags så blir jag bara mer och mer sugen på att åka iväg och shoppa saker till lägenheten. Får ta och släpa med svärföräldrarna till Bauhaus bara.
     
    Var inne i stan med lillasyster  idag för att boka sminkkurser på Make up Store, som vi fick i julklapp,  på Norrlandsgatan men det gck ju lite sisådär så vi hoppade det.

    Snedda genom PK-huset där vi mötte  såg Agnes från Idol, var  två småtjejer som också såg henne och sprang efter i full galopp. Vad är grejen? Hon är ju en vanlig människa precis som oss  alla andra. Det är en sak som är rätt skönt med att bo i  Sverige vi verkar inte bli lika "starstruck" som andra länder. Kanske därför "våra kändisar" inte hamnar i depressioner och vill ta livet av sig pga att de hela tiden är förföljda av paparazzifotografer och annat löst folk. 
    Nog om det.   
    Gick istället till affären där jag köpte min skinnjacka förra året,  då syster är ute efter en till sig själv. Hon provade en svart skinnjacka i liknande modell som min egen. Den satt superbra på henne! 
    Aah älskar min ! Använder den nästan jämt.
    Var även inne en sväng på Stockhome för att se om det var någonting som föll mig i smaken. Det var det men de plåtaskar som jag har haft ett gott öga till var liiite för dyra för min smak.

    Innan det var dags för hemfärd så åkte jag till Gamla stan för att hälsa på C på jobbet. Pratade lite med K och T. Har inte sett dem sen jag var inne och visade min tatuering som T gjorde innan jul. Bokade tid hos K till den 4e för att göra svalan, han skulle designa upp en till mig med ett hjärta i stjärtfjädrarna, blir säkert finfint :)

    Nu dags att äta med pappsen då det bara är vi två hemma.

    1 timme..

    för tidigt blev jag ivägskickad för att hämta bror min. Efter 10 min får jag ett samtal från min kära far som säger att jag har åkt för tidigt.. En timme för tidigt...
    Visst det är kul att köra bil, men inte så kul. ;)


    Bauhaus

    Japp det blev en sväng ut till Barkaby idag men inte IKEA utan till Bauhaus istället där vi kollade på kakel till köket och klinkers till hallen.

    Vägen dit var lite so so, VARFÖR ska det vara så många infarter och trafikljus överallt? Blir ju helt tokförvirrad, kör fel och blir arg på mig själv då allt tar så mycket längre tid. M skulle ha fått köra men hans syn är lite blurrig pga bihålorna tror jag, eller så fejkar han lite eller överdriver för att jag ska köra haha.
     
    Hittade ett jättefint klinkersplatta att ha i hallen, då det mesta kommer att vara vitt eller ljust så känns det som ett bra avbryt med mörkt hallgolv och mörkt kakel i köket.
    Struntade i att ta en sväng förbi Mio . Tar det en annan dag när vi är piggare och har mer tid.






    Kom att tänka på en sak.
    Om man kollar i TV-tidningen och läser vad som visas på MTV hela dagarna, det fick mig att fundera över hur man kan komma på alla ideér. De verkar ju filma allt och ingenting. Zappade nyss förbi Life of Ryan, what´s that about? Andra realityprogram kan ju vara lite kul men typ Laguna Beach, Life of Ryan osv man vet ju inte om de har manus eller om det verkligen är så att de följer "vanliga" människor !?
    Har tidigare varit en sucker för Sweet Sixteen, Next och Dismissed samt liknande men men that´s over now. Haha. Meningslöst babbel från min sida haha :p
    Från det ena till det andra. Dags att åka och hämta bror min..
    Får se om det kommer någonting mer innan natten är här.

    Ha det!

    Solsken och Shrek the third

    Vaknade av att solen sken in genom det fördragna fönstret. Fick kämpa ett tag men till sist fick jag upp M som gick ner i köket och gjorde några mackor till oss som vi kunde äta i sängen då vi kollade på Shrek den tredje.
    Måste vara den bästa triologin som har gjorts på ett decenium.
    Bara det att Cameron Diaz och Mike Myers återigen gör ett kanonjobb som Fiona och Shrek så har även Justin Timberlake, Julie Andrews och Eddie Murphy åter igen  visat sina skådistalanger (eller ska det vara dubbtalanger?).

    image2



    Dags att vända blicken mot Miami Ink. på 6an, LOVE it !


    Sen kväll...

    blir det idag men har iallafall lyckats övertala M om att vi ska åka till Ikea imorn och även fått tipset från Evelina att man kan låna hem tygprover från Mio för att kunna bestämma vilket tyg som passar bäst just hemma hos oss, med tanke på ljus och allt annat. Blir lite svårt kanske med tanke på att det inte är målat än och vädret bjuder ju inte på speciellt mycket solsken heller. Tråkigt.
    Men men får se hur det blir, men nu, dags att sussa.

    Sov gott allesammans !

    Regnrusk och kakelkoll

    var det som stod på schemat för dagen. Gick upp runt 11, åt frukost och efter att M försökt ringa till vårdcentralen för att få en tid för sina bihålor utan att lyckas så styrde jag hjulen i mot storstan och lägenheten som nu är tömd.
    Dags att börja kolla möbler och färger på riktigt nu, innan har det mest bara varit en massa snack men nu, nu är det ju verkligt, på riktifr, inte långt kvar nu!

    Blir nog antagligen den här soffan från Mio fast i ett mörkare tyg, måste ta en funderare tillsammanse med M



    Måste bestämma oss snart då det är 8 veckors leverenstid om man vill ha ett annat tyg..
    Sen återstår det ju att bestämma om det ska vara 2- eller 3sitsig med divan. Vill vi att våra kära vänner, familjer och bekanta ska vilja stanna länge? ;) Finns mycket som ska planeras.
    Matbord, stolar, sänggavel you name it, vi måste finna det !

    Dags att surfa ut i cyberspace för att kollelikolla!

    Ha det!

    Utgång med J

    Jodå det blev till slut en bestämd utgång med J och hans kompisar. Får se om även P dyker upp, man vet ju aldrig :) Finns ju nästan alltid någon som man känner igen på ett eller annat sätt.
    Nu återstår bara det vanliga "tjejproblemet" What to wear? ! Blir nog nya jeansen och ett snyggt linne . Den som lever får se. .
    Söta rara M håller sig vaken tills jag ringer fastän hjärtat är lite febrig och så. (Man åste ju vara lite extra snäll när grabben är sjuk annars kanske läget förändras drastiskt, man vet ju aldrig med er killar)

    Dagen har rullat på den också, en massa kassasittande och lite irritation på diverse.
    Är det någon form av Internationell gnälldag idag som jag har missat?
    Måste gå igenom kalendern en gång till för att vara säker på att de inte har lagt till någon ny röd dag som man missat. Finns ju dagar för allt möjligt nu för tiden så en gnälldag kanske är att föreslå för kalenderfolket..

    Imorgon blir det som sagt kakelkoll som står på schemat, kanske en liten kik på IKEA eller Mio-
    På kvällen  blir det förhoppningsvis en rematch av förrförra helgens SingStar med E, S och O, även om det bara var jag och O som det gick riktigt bra för sist ;)

    Dags att föna håret, ta på mig ansiktet och börja rota runt i garderoben. Usch ingen som helst ordning på någonting. Håll tummarna för att jag ska bli pedant när vi flyttat, haha !
    Du, M det gäller för dig också!

    Hoppas att kvällen min blir bra och att er blir minst lika bra !

    Ny dag imorgon.

    Äntligen hemkommen från jobbet, var iofs någon timme sedan men ändå.
    Lyckades med allt möjligt knas idag, stopp i avloppet så det rann ut kycklingfett blandat med vatten och massa annat mojs på ett nytvättat golv så extrajobbet var ett faktum, dock ej roande.
    Funderar på om det blir av med utgång imorgon då M är sjuk och vi ska iväg på lördag (tidigt hoppas jag) och titta på kakel till köket, jag vill helst ha små mosaikplattor (?) i olika passande färger som en liten färgklick i ett ljust kök.

    Måste nog ta en sväng till förbi både Mio och IKEA och kika runt lite för att få ett hum om hur vi vill ha det och framför allt vad vi vill ha. Bäst att börja skriva VI innan det blir allt för mycket jag jag jag :p
    Tur att jag skrev det för nu kom jag på vad jag ska beställa på nätet.

    Dags att sussa och skicka iväg ett rätt viktigt mail så får vi se hur framtiden ser ut. Håll tummarna!

    Nattinatt

    Vitt

    Vet ni hur många nyanser av färgen vit det finns?
    Först har vi
    Vit, Snö, Porslin, Dun, Tofu, Vaniljglass, Grädde, Champinjon, Shi-Take, Tyll ja, listan kan göras oändligt lång. Kan erkänna att när jag sa att jag ville ha det ljust och vitt så fick jag en hel del att välja mellan..
    Älskade M är målare så det kommer att ordna sig.
    Vet nu också att jag aldrig kommer att få upp färgerna Barbie eller Vildros på våra väggar hemma, lutar mer åt Hjärta eller kanske Kärlek.

    Var även på Mio i tisdags och kikade lite på en soffa som vi vill ha, inte så farligt dyr om man tänker på hur långt liv en soffa har och hur mycket man sitter i den. Nu återstår väl bara valet av klädsel, eller kommer vi fortsätta kolla runt? Är 8 veckors leverenstid på den som vi vill ha eftersom tygen som finns inte är vad vi letar efter.. Bråttom bråttom inte så lång tid kvar innan det är dags att flytta in!

    Tänk att det är så mycket som behövs, TV-bänk, hyllor, sänggavel, köksbord, stolar. Men mysigt kommer vi att få det, M och jag.

    Time 2 äta lite frukost :)

     Ha en toppendag allesammans !

    Dags att börja blogga.

    Här kommer jag som Ni säkert redan förstått blogga om hur våra liv kommer att förändras i mars då vi blir sambo för första gången i en tvåa som vi just nu håller på att renovera.
    Det kommer att handla om allt från möbler, gardiner, tapeter, smågnabb om vilket tyg på soffan vi ska ha osv, Ni kommer få vara med under processen.

    Enjoy !

    Välkommen till min nya blogg!


    RSS 2.0